Kontakta oss

Är du elev eller förälder och undrar något om gymnasiet i Åkersberga? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor.

Gå till kontakt

Elevgaranti

IT-Gymnasiet Åkersberga tillhör AcadeMedia som har infört en elevgaranti för gymnasieverksamheterna. Elever som börjar på någon av koncernens skolor ska få gå klart sin utbildning, även om skolan tvingas lägga ner.

Kvalitetsarbete

Här kan du läsa om hur vi jobbar med kvalitet på IT-gymnasiet i Åkersberga, och hur vi gör för att ständigt bli bättre.

Gå till kvalitetsarbete
IT-Gymnasiet Åkersberga

IT-Gymnasiet Åkersberga startade hösten 2008 och avvecklas vårterminen 2018. Det betyder att studenten 2018 går våra sista elever ut från skolan. Kontakta oss gärna om du har frågor kring avvecklingen.

Under tiden fram till VT18 gäller AcadeMedias elevgaranti vilket gör att samtliga elever får gå färdigt sin utbildning hos oss. Du kan läsa mer om AcadeMedias elevgaranti på IT-gymnasiets huvudsida.