Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på IT-Gymnasiet? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet Göteborg: We love Göteborg!

Vi startades som ett av de första IT-Gymnasierna, år 2000, efter önskemål från branschen. Idag är skolan belägen på Chalmers Campus, Johanneberg. Här studerar ca 450 elever på tre program; IT-Teknik, IT-Design och IT-programmet.

Som en av de första IT-skolorna har vi hela tiden varit pionjärer när det kommer till IT och skolutveckling. Hos oss hittar du det senaste inom teknik och pedagogik; vi har till exempel ett aktivt Makerspace och arrangerar årligen Hackathon. Våra engagerade och behöriga lärare ser till att du får en bra start på din IT-karriär eller dina vidare studier.

För oss är det viktigt att vi har roligt tillsammans medans vi lär, därför har vi många social aktiviteter över klassgränserna. Bra stämning och goda relationer är grunden för goda studieresultat. Vi tror att en av våra framgångsfaktorer är att vi lyckats att kombinera höga målsättningar med trivsel och utvecklingsfokus. Detta har lett till att vi idag är en av de mest attraktiva skolorna i regionen och erbjuder en IT-utbildning i världsklass!

Ingen Lucia utan luciatåg. Stämningen på ITG är på topp. ...

Ingen Lucia utan luciatåg. Stämningen på ITG är på topp.

 

Comment on Facebook

saknar itg!!!

Labbrocken har fått en ny dimension

+ View previous comments

Bästa filmproduktion... Vad är en bra film? Se vad Mattias säger om kategorin i ITG-Awards! ...

ITG Awards - Film

 

Comment on Facebook

Mannen, myten, legenden Lindgren!!

+ View previous comments

Bästa fotografiska bild, finns den? Vad gör en bild riktigt bra? Se och tävla i ITG-Awards 2018! ...

ITG-Awards 2018, fotografisk bil

Det där med musikkomposition... vad är det egentligen? Se vad vår egna musiklärare Emil har att säga om kategorin. Har du börjat med ditt bidrag inför ITG-Awards? ...

ITG Awards - musik

Vad handlar egentligen webbutveckling om? Se vad vår egna Ninja säger om kategorin. Du kanske dessutom kan få ett trix eller två... ...

ITG-Awards Webbutveckling
Load more