Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Skuggning

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka in en skuggning, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under din skuggning här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till skuggning

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan

IT-Gymnasiet Göteborg

IT-Gymnasiet har funnits sedan 1998 och skolan i Göteborg är belägen på Chalmers Campus, Johanneberg. Här studerar 450 elever på tre program, IT-Teknik (TE), IT-Design (ES) och IT-programmet (EE). Det är fem klasser i varje årskurs och klasserna består av ca. 30 elever.

På samtliga program lånar eleverna en dator under studietiden och IT-pedagogiken genomsyrar samtliga ämnen. Sedan 2012 har IT-Gymnasiet varit den mest sökta teknikskolan i regionen, och många söker utbildningarna på grund av skolans fokus på stark och bred behörighet till högskolan i kombination med möjligheten att få ägna sig åt sitt intresse; IT.

En fantastisk dag med IT-programmets lärare där programutveckling stått i fokus. Vi har kommit långt på vägen och satsar nu på att tillsammans bli än bättre! #weloveit #itgymnasiet #itg #ftw ...

En fantastisk dag med IT-programmets lärare där programutveckling stått i fokus. Vi har kommit långt på vägen och satsar nu på att tillsammans bli än bättre! #weloveit #itgymnasiet #itg #ftw

2 weeks ago

IT-Gymnasiet Göteborg

Efter ännu en skolavslutning i världsklass, så önskar vi nu våra fantastiska elever en fin sommar! ...

Efter ännu en skolavslutning i världsklass, så önskar vi nu våra fantastiska elever en fin sommar!

Med en svårslagen pitch och ett grymt koncept vann grupp 7 ITGHack002! ...

Med en svårslagen pitch och ett grymt koncept vann grupp 7 ITGHack002!

Årets ITGHack är igång! Västtrafik är uppdragsgivare och vill ha hjälp med förenkling och förbättring av sina resenärers upplevelse. Kreativiteten kommer att flöda och problemlösarskillsen vässas! ...

Årets ITGHack är igång! Västtrafik är uppdragsgivare och vill ha hjälp med förenkling och förbättring av sina resenärers upplevelse. Kreativiteten kommer att flöda och problemlösarskillsen vässas!
Load more