Elevintervjuer

Julia Bergdahl går teknikprogrammet på IT-gymnasiet i Göteborg och brinner för matte och fysik. I framtiden vill hon arbeta som ingenjör eller starta eget.

Varför valde du programmet?

Jag har alltid varit intresserad av matte och fysik, jag skulle vilja bli ingenjör.

Vad är det bästa med IT-gymnasiet?

Det är en ganska liten skola och vi har en väldigt bra sammanhållning. Folk är med varandra från olika program och årskurser, så jag tycker det är en väldigt trevlig stämning.

Hur är det att studera på ITG?

Det är väldigt bra lärare, bra klimat på lektionerna och det är lätt att lyckas om man anstränger sig. På grund av miljön i skolan vilket gör det lättare att fokusera på studierna. Det finns mycket mer saker än bara plugg.

Vad tror du att du kommer jobba med i framtiden?

Troligtvis som ingenjör när jag har pluggat klart, konsult på ingenjörsfirma eller ha ett eget företag.