We love 127.0.0.1.

Det här programmet är en god bas för dig som vill ha en bra högskoleförberedande yrkesutbildning och vill jobba konkret med IT.

El- och energiprogrammet
Inriktning: Dator- och kommunikationsteknik
Fördjupning: Högskolebehörighet

Du som vill ha möjligheten att få en bred IT-kompetens kommer inom denna utbildning få testa att omvandla ström via kretskort till digitala signaler och hur dessa signaler blir till program. Du kommer också få möjligheten att utveckla dig inom nätverksadministration, digital kommunikationsteknik och via programmering designa webbsidor, robotar, spel och appar.

IT-programmet är nyckeln till framtidens IT-jobb och en spännande karriär i teknikens absoluta framkant.

I utbildningen ingår 15 veckors APL (Arbetsplatsförlagt lärande) och IT-gymnasiet samarbetar med många olika IT-företag. Skolan är även ansluten till Cisco Networking Academy som erbjuder certifieringar för driftiga elever inom nätverksteknik.

Inom vårt program ger vi alla elever möjlighet till att få dubbel behörighet: Yrkesexamen och Högskolebehörighet