Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Skuggning

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka in en skuggning, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under din skuggning här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till skuggning

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Kristianstad

IT-Gymnasiet Kristianstad

IT-Gymnasiet Kristianstad startade 2010 och är det nyaste tillskottet bland de 11 IT-Gymnasierna som finns i Sverige. Vi bedriver IT-profilerade utbildningar och förbereder dig för framgångsrika studier efter gymnasiet och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vi har en kunskapssyn som vilar på att kunskap utvecklas bäst via praktisk handling i verkliga projekt där läraren samarbetar med dig för att ge dig goda kunskaper som hjälper dig i din lärandeprocess.
Vi har en nära kontakt med IT-branschen lokalt och regionalt för att under studiernas gång, dels erbjuda god praktik/APU och dels se till att du får tillgång till den senaste tekniken inom skolan. Detta sker via skolans personal och gästföreläsare från näringslivet.

1 week ago

IT-Gymnasiet Kristianstad

Fullt hus på öppet hus! ...

Fullt hus på öppet hus!

2 weeks ago

IT-Gymnasiet Kristianstad

Riktigt bra drag på dagens gymnasiemässa!😀👍 ...

Riktigt bra drag på dagens gymnasiemässa!😀👍

2 weeks ago

IT-Gymnasiet Kristianstad

Succe på årets gymnasiemässa i Kristianstad ...

Succe på årets gymnasiemässa i Kristianstad

3 weeks ago

IT-Gymnasiet Kristianstad

Idag befinner vi oss på gymnasiemässan i Qpoolen i Hässleholm! Kom fram till oss och ställ alla dina frågor om skolan! Vi finns här för er! ...

Idag befinner vi oss på gymnasiemässan i Qpoolen i Hässleholm! Kom fram till oss och ställ alla dina frågor om skolan! Vi finns här för er!

Idag har skolan besökts utav Kristianstads Fritidsgårdsforum. Eleverna i TE15 har under detta första möte diskuterat detaljer kring det projekt de utvecklar åt föreningen! Spännande med projekt kopplade till näringslivet! ...

Load more