Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på IT-Gymnasiet? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Kristianstad

IT-Gymnasiet Kristianstad

IT-Gymnasiet Kristianstad startade 2010 och är en av elva IT-Gymnasier i Sverige. Vi bedriver IT-profilerade utbildningar och förbereder dig för framgångsrika studier efter gymnasiet och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vi har en kunskapssyn som vilar på att kunskap utvecklas bäst via praktisk handling i verkliga projekt där läraren samarbetar med dig för att ge dig goda kunskaper som hjälper dig i din lärandeprocess.
Vi har en nära kontakt med IT-branschen lokalt och regionalt för att under studiernas gång, dels erbjuda god praktik/APU och dels se till att du får tillgång till den senaste tekniken inom skolan. Detta sker via skolans personal och gästföreläsare från näringslivet.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.