ITG Alumnträff 2017

27 april, 2017

Välkommen till IT-Gymnasiets första Alumnträff!

Den 18 maj kl. 17.00 – 20.00 är du välkommen tillbaka till oss för en kväll av mingel med gamla skolkamrater och lärare, nätverkande med nya samt gamla bekantskaper och självklart lite plockmat. Mycket har hänt sen sist för oss alla och vi vill höra allt om det! Samtidigt vill vi visa upp vad som hänt hos oss sen du tog studenten.

Vi inleder med välkomstmingel mellan kl. 17.00 – 18.00. Därefter kommer rektor Ellen och Erik välkomna alla och berätta lite om IT-Gymnasiet idag. Därefter blir det plockmat och dryck.

Anmäl dig via vårt Facebook-event eller via mail till magnus.delin@it-gymnasiet.se.

Om du vill presentera något under kvällen – en utbildning, ett företag m.m. – eller har en skolkamrat som vi inte lyckats få tag på, så hör av dig till Magnus.

Detta event är bara till för gamla elever vid IT-Gymnasiet Göteborg. Anmälan är ej bindande men vi uppskattar om du avanmäler dig ifall du får förhinder så att vi vet hur mycket mat vi ska beställa.

Öppet Hus inför omvalet

19 april, 2017

Välkommen till Öppet Hus på onsdag 26 april!

Hej!

På onsdagen den 26 april är det Öppet Hus på IT-Gymnasiet Göteborg inför omvalet för gymnasiet. Har du inte gjort ditt val än, funderar på att välja om eller bara vill besöka oss är du hjärtligt välkommen!

Var: Origovägen 4, Chalmers Campus Johanneberg
När: onsdag 26 april kl. 17.30 – 19.30

På Öppet Hus kan du få en rundvandring på skolan med en egen guide, och du kan fika och mingla med personal och elever som gärna svarar på frågor.

Kliv av vid Chalmers hållplats, eller parkera på den stora Chalmersparkeringen längs Gibraltargatan. Håll utkik efter en svart flagga på byggnaden precis ovanför tunneln som spårvagnen kör igenom.

Med vänliga hälsningar,

IT-Gymnasiet Göteborg
Chalmers Campus, Johanneberg

IT-Gymnasiet Göteborg bland topp fem gymnasieskolor efter preliminära antagningsbeskedet.

18 april, 2017

Det preliminära antagningsbeskedet för gymnasieskolorna är klart och IT-Gymnasiet Göteborg placerar sig åter igen bland toppskolorna i Göteborg! Med 1,40 sökande per plats är IT-Gymnasiet den fjärde mest sökta skolan i regionen. Vi har tappat en placering från förra året men vi är fortfarande den mest sökta gymnasieskolan inom IT och det är ett kvitto på att våra utbildningar genomsyras av relevans och kvalitet.

I topp fem bland mest sökta skolor ligger:

1. Kitas Ekonomi (2,33)
  2. Mikael Elias (1,72)
  3. Göteborgs Högre samskola (1,60)
  4. IT-Gymnasiet Göteborg (1,40)
  5. Kitas Natur (1,38)

Nu fram till den 1 juni är det en omvalsperiod och då kommer vi ha ett omvals-Öppet Hus för er den 26 april som vill ta en extra titt på oss. Den 28 juni är slutantagningen klar och då får vi veta vilka elever som vi kan välkomna till nästa år!

Välkomna till vårt Öppet Hus den 26 april kl. 17:30 – 19:30. Mer information kommer.