Omvalsperiod

24 april, 2017

Funderar du över ditt gymnasieval? Är du intresserad av en skola som ger dig ett försprång in i en allt mer digital framtid? Du ska du kolla upp IT-Gymnasiet!

Nu är omvalsperioden öppen för dig som söker till gymnasiet med start i höst. Det är redan många som har sökt till våra IT-utbildningar men det finns fortfarande chansen att få en plats till hösten. Om du är intresserad av att veta mer om våra program är du välkommen att höra av dig till skolans rektor Simon Ekdahl. Det finns fortfarande möjlighet att komma på elev-för-en-dag-besök hos oss, klicka här för med info. De program som vi erbjuder är:

IT-Design & Media (ESEST) – Estetiska programmet med inriktning estetik och media
IT-Teknik (TEINF) – Teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik
IT-programmet (EEDAT) – El- och energiprogrammet med inriktning dator- och kommunikationsteknik
I mån av plats tar vi även emot elever på introduktionsprogram inom El- och energiprogrammet (IMPROEE). Det är ett alternativ för dig som inte helt uppfyller behörighetskraven för programmet.

Nyhetsbrev #3

8 februari, 2017

Nu finns vårt senaste nyhetsbrev att ta del av. Där kan du bland annat läsa om att våra elever fått vara lärare och om hur vi använder oss av skarpa projekt i undervisningen, läs hela nyhetsbrevet. Om du vill få nyhetsbrevet direkt i din e-post kan du skriva upp dig som prenumerant här.

25 januari, 2017

oppet-hus-4-feb

Lördagen den 4 februari kl 11-14 har vi öppet hus på skolan. Då får du se våra lokaler och träffa elever och lärare som berättar om våra tre program som vi har på skolan:

IT-programmet (EEDAT) – Yrkesförberedande för dig som vill arbeta med datorer och nätverk som tex fibertekniker och teknisk säljare.

IT-Teknik (TEINF) – Studieförberedande program med valbar fördjupning inom naturvetenskap eller programmering.

IT-Design & Media (ESEST) – Studieförberedande program för dig som vill använda datorn som ett kreativt verktyg i ditt skapande av bla bilder, 3D-modeller och media.

Läs mer om programmen här.

Välkommen till ITG!