Stort intresse för ITG

10 april, 2017

Gymnasievalet är för tillfället stängt och Uppsalas niondeklassare har gjort sina första val av gymnasieutbildning. 1-15 maj öppnas gymnasievalet igen och det är inte för sent att välja någon av våra utbildningar.

Intresset för IT-Gymnasiet har varit rekordstort under året och allt fler vill gå på någon av våra utbildningar. Det visar den preliminära sökstatistiken inför höstens intag. Dexter är nu stängt för ansökan och preliminär antagning kan du som har sökt logga in och se resultatet av. Omval till gymnasiet kan göras under perioden 1 – 15 maj.

Du som har sökt eller är antagen till ITG kommer att få en inbjudan i till vår populära ITG-kväll den 12/5 med möjlighet att delta i elevernas LAN. Håll utkik i din brevlåda framöver!

Onsdag 3 maj kl. 17-20 har vi öppet hus för dig som vill komma på besök till oss och få reda på mer om vår skola.

Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om våra program och vår skola!

Elever från ITG i Nya Zeeland

19 februari, 2017

Gabriel och Elin från IT-Gymnasiet Uppsala är för tillfället på ett tre veckors utbyte i Nya Zeeland. Följ deras resa på Facebook där de lägger ut fler bilder och berättelser från andra sidan världen.

Dags att välja gymnasieskola

9 februari, 2017

Sök IT-Gymnasiet Uppsala – inspirerade av framtidens IT-lösningar!

Snart ska du som går i nian göra ditt gymnasieval inför höstterminen 2017. Har du frågor om vår skola så är du välkommen att höra av dig till oss. Du kan t.ex. vända dig till vår studie- och yrkesvägledare Susanne som du når på 018-18 22 79 eller via e-post.

Du hittar också mycket information på vår hemsida om våra program och varför IT-Gymnasiet erbjuder flera av de mest populära utbildningarna i Uppsala.

Ansökan gör du via gymnasieantagningen i Uppsala senast den 15 februari.

itg_programblad_teknikprogrammet_v001__1_