Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Skövde

IT-Gymnasiet Skövde

IT-Gymnasiet i Skövde firade 2011 sitt 10-års jubileum och tillhör därmed områdets tidigaste gymnasiala friskolor. Vi har nu under ett flertal år haft ett stabilt antal elever på omkring 250, det är en storlek som ger oss möjlighet att kombinera ett bra spännande kursutbud med en personlig och mysig atmosfär där det är tillåtet att vara sig själv.

Om ditt intresse ligger inom modern informationsteknologi så kan du välja mellan El & Energiprogrammet och Teknikprogrammet. Om du har internationella ambitioner och önskar en utmanande studieförberedande utbildning så kanske International Baccalaureate (IB)är något för dig. Den ger en internationellt erkänd examen och undervisningen genomförs helt på engelska. Som ett IT-Gymnasium är vi alltid mycket angelägna om att ligga i teknikens framkant, det gäller undervisningens utformning, teknisk utrustning och inte minst personalens kompetens.

Fredag Mars 09 2018 samlades representanter från många av våra skolor i hela landet, för att diskutera gemensamma frågor rörande våra gymnasieingenjörsutbildningar. ...

Fredag Mars 09 2018 samlades representanter från många av våra skolor i hela landet, för att diskutera gemensamma frågor rörande våra gymnasieingenjörsutbildningar.

3 weeks ago

IT-Gymnasiet Skövde

Idag var vi och presenterade Te4 (Tekniskt fjärde år) på en efter-gymnasiet-mässa på Västerhöjd. Självklart var intresset för vår yrkesförberedande utbildning stort. ...

Idag var vi och presenterade Te4 (Tekniskt fjärde år) på en efter-gymnasiet-mässa på Västerhöjd. Självklart var intresset för vår yrkesförberedande utbildning stort.Image attachment

...

Före detta elev gjorde nostalgiskt återbesök på sin gamla skola..
Sofie Skallberg som tog studenten på IB-programmet 2011 besökte oss i fredags.
Efter studier till lärare arbetar hon nu i Norrköping.
...

Före detta elev gjorde nostalgiskt återbesök på sin gamla skola..
Sofie Skallberg som tog studenten på IB-programmet 2011 besökte oss i fredags.
Efter studier till lärare arbetar hon nu i Norrköping.

4 weeks ago

IT-Gymnasiet Skövde

Friluftsdagen Februari 23 2018. ...

Friluftsdagen Februari 23 2018.Image attachmentImage attachment
Load more