Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet Södertörn

IT-Gymnasiet Södertörn grundades 2001 och har idag drygt 300 elever fördelade på fyra nationella program; El- och energiprogrammet, Estetiska programmet, Samhällsprogrammet och Teknikprogrammet.

Vi var en av de första fristående gymnasieskolorna med IT-inriktning och har som målsättning att förbereda våra elever för framgångsrika studier efter gymnasiet och att göra dem attraktiva på arbetsmarknaden i ett ständigt föränderligt samhälle. IT-profilen genomsyrar vår undervisning oavsett program och inriktning och vi arbetar med datorn som ett naturligt verktyg i alla kurser. Våra 25 utbildare är indelade i två arbetslag kopplade till program, men samarbetar tätt kring skolans värdegrund och elevfrågor samt pedagogiska och didaktiska frågor. Vi utvärderar vårt arbete kontinuerligt och vi jobbar ständigt med att öka vår kompetens för att utveckla våra program och vår undervisning.

Tack för ett fint läsår!

Personalen önskar alla elever en glad sommar!

Höstterminen för åk 2-3 börjar den 20/8 (mer info finns på Schoolsoft)

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.