Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på IT-Gymnasiet? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan

IT-Gymnasiet Stockholm

IT-Gymnasiet startade redan 1998 efter önskemål från IT-branschen och i dagens digitaliserade samhälle efterfrågas det någon sorts IT-kompetens i de allra flesta yrken på arbetsmarknaden.

IT-Gymnasiet Stockholm startade i augusti 2017 ute på Kungsholmen i Stockholm. Vår målsättning är att du som elev hela tiden ska utmanas att nå så långt du kan utifrån dina förutsättningar. IT-Gymnasiet ställer höga krav på den hård- och mjukvara som används och du undervisas i modern labb-miljö och med ny teknik. Utrustningen motsvarar den teknik som används i branschen idag. Vi har som övergripande målsättning att erbjuda Sveriges bästa IT-relaterade utbildningar.

En tidig påminnelse om vårt sista öppna hus under detta läsår: Warfvinges väg 22, 28e april, 11.00-14.00 är platsen och tiden.

Välkomna!
...

Alla hjärtans dag fest på lektionstid! ...

Alla hjärtans dag fest på lektionstid!

1 month ago

IT-Gymnasiet Stockholm

Vi är i full gång! Vid vägen för att välkomna intresserade står två av våra elevambassadörer. För att inte frysa blir det poser vid dörren ^^ ...

Öppet hus och visning av nya lokalerna (dock under byggnation) imorgon onsdag den 7e Februari, 18.00-20.00, Värtavägen 65. (följ gatupratare och skyltning). Välkomna! ...

2 months ago

IT-Gymnasiet Stockholm

Söndag! Vi hade ett roligt och lyckat LAN! Under natten blev priser utdelade till turnéringsvinnare, mycket skratt och lite sömn var på sin plats och morgonen avrundades med varm choklad från personalrummet för de som var kvar ^^ TACK till alla som medverkade och till er som hjälpte till! <3 ...

Load more