Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Skuggning

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka in en skuggning, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under din skuggning här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till skuggning

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan

IT-Gymnasiet Stockholm

IT-Gymnasiet startade redan 1998 efter önskemål från IT-branschen och i dagens digitaliserade samhälle efterfrågas det någon sorts IT-kompetens i de allra flesta yrken på arbetsmarknaden.

IT-Gymnasiet Stockholm startar i augusti 2017 i centralt belägna lokaler i Stockholm.
Vår målsättning är att du som elev hela tiden ska utmanas att nå så långt du kan utifrån dina förutsättningar.
IT-Gymnasiet ställer höga krav på den hård- och mjukvara som används och du undervisas i modern labb-miljö och med ny teknik.
Utrustningen motsvarar den teknik som används i branschen idag.
Vi har som övergripande målsättning att erbjuda Sveriges bästa IT-relaterade utbildningar.

Vi på IT-Gymnasiet Stockholm ser fram emot läsåret 2017-18 och välkomnar våra första elever inom programmen IT Teknik samt IT Design och media i Augusti. Ni har ett spännande och kreativt läsår framför er. Välkomna! ...

Vi vill tacka för det stora intresse som ett stort antal blivande gymnasieelever och föräldrar visade under vårt öppna hus den 6e April på Warfvinges Väg 22-24. Vi möttes av entusiasm och en positiv inställning till IT-Gymnasiets verksamhet generellt och IT-Gymnasiet Stockholms uppstart specifikt.

Tack!
...

Nu är datum spikat för nästa öppet hus! Varmt välkomna till Warvinges väg 22-24 den 6 maj kl 11-14. T-bana Stadshagen. ...

Nu är datum spikat för nästa öppet hus! Varmt välkomna till Warvinges väg 22-24 den 6 maj kl 11-14. T-bana Stadshagen.

5 months ago

IT-Gymnasiet Stockholm

Just nu befinner sig en handfull elever från IT-Gymnasiet i Uppsala, Göteborg och Helsingborg i Nya Zeeland. Där ska de under tre veckor delta i undervisningen på ACG Senior College och ACG Yoobee School of Design, skolor som har utbildningar inom media, webb och design.

it-gymnasiet.se/nya-kunskaper-pa-andra-sidan-jordklotet/
...

Load more