Öppet hus

Under ett öppet hus är du välkommen till skolan för att se våra lokaler, träffa våra elever och prata med lärare om våra utbildningar.

Nedan hittar du tider för våra öppna hus och har du frågor är du välkommen att kontakta vår elevrekryteringsansvarige Jens Lempke: jens.lempke@it-gymnasiet.se

Våra öppna hus

OBS! Båda dessa öppna hus hålls på skolans, från läsåret 2018-19 nya lokaler på Värtavägen 65, T-bana Gärdet.

Tid och info: Lördagen den 28 april kl. 11.00 – 14.00, Värtavägen 65. Följ skyltarna med vårt namn. Elevambassadörer och lärarrepresentanter kommer finnas utplacerade för att assistera besökare tillrätta.

Tid och info: Onsdagen den 9 Maj kl. 18.00 – 20.00, Värtavägen 65. Följ skyltarna med vårt namn. Elevambassadörer och lärarrepresentanter kommer finnas utplacerade för att assistera besökare tillrätta.

Tips!

Glöm inte att göra en intresseanmälan, så håller vi dig uppdaterad om kommande Öppna Hus. Intresseanmälan gör du enkelt här: Intresseanmälan.

Påminn mig via SMS

Mobilnummer: