We love ideas

Allt börjar med en idé. En bra idé är inte mycket värd om den inte kan förmedlas till andra. På Estetiska programmet med inriktning estetik och media i Sundbyberg lär du dig att visualisera och presentera dina och andras idéer så att omvärlden kan se storheten i dem.

IT Design är utbildningen för dig som vill utveckla dina kunskaper inom concept art, animation och grafisk produktion. Skissteknik, konceptutveckling och projektplanering är centrala delar i utbildningen och viktiga verktyg för vidare studier och yrkesliv. Vi arbetar främst digitalt, men kryddar med inslag av mer traditionell karaktär. Kreativitet och skapande är utbildningens fokus och du kommer att ha stora möjligheter att utveckla både dina tekniska och konstnärliga färdigheter.

Efter examen

En examen från IT-Design & media  ger dig grundläggande högskolebehörighet. Efter avslutade gymnasiestudier kan söka ett stort utbud av högskole- och universitetsutbildningar. Programmet passar dig som vill studera vidare till t.ex. concept artist, speldesigner, illustratör, designer eller animatör.