Rektorn har ordet

Jag heter Mathias Laveno och har troligtvis ett av Uppsalas mest roliga, spännande och stimulerande jobb! Att vara rektor på IT-Gymnasiet på Uppsala innebär dagliga fantastiska möten, diskussioner och samtal med elever och personal på skolan.

Jag har arbetet på skolan sedan 2004 har jag haft förmånen att följa alla våra elever och all vår personal under de år som passerat. IT-Gymnasiet Uppsala startade 2002 och är därmed en av Uppsalas äldsta gymnasiefriskolor. Vi bedriver IT-utbildningar med siktet inställt på att ge våra elever de nödvändiga kunskaperna och verktygen som behövs för framgångsrika studier och som gör dem attraktiv på arbetsmarknaden.

För mig är IT-Gymnasiet den i särklass bästa skolan i Uppsala. Vår personal har en enorm kompetens och erfarenhet och drivs av ambitionen att skapa en skola som både är lärande och lustfylld. När jag ser vad våra elever åstadkommer tillsammans med sina lärare i form av hemsidor, filmer, animeringar, texter, sociala medier, musikproduktioner, spel eller andra produktioner kan jag inte låta bli att bli oerhört stolt över vad vi kan uträtta tillsammans.