Karlstad

King som bland annat gjort succé spelet Candy Crush besökte oss på IT-Gymnasiet i Karlstad. Se videon nedan.

25 april, 2016

Kodcentrum i samarbete med IT-Gymnasiet Karlstad

26 januari, 2016

Den ideella föreningen Kodcentrum tycker att barn mellan 9-13 år ska lära sig att programmera. Därför vill de starta en kodstuga i Karlstad, vi på IT-Gymnasiet tycker att det är av vikt att hjälpa till och därför hjälper vi till med bland annat datorer, material och sal. Dock behövs volontärer som är intresserade av att hjälpa, lära ut och inspirera barn och unga.

Compare skriver om Kodcentrum

Öppet hus Onsdag 25/11 kl. 17 – 19

25 november, 2015

Dags att välja gymnasium?
Intresserad av Karlstads bästa IT-skola? Då ska du komma till oss på öppet hus! Se dig omkring på skolan, få en guidad rundtur och känn in stämningen. Prata med våra elever och lärare och passa på att ställa alla dina frågor – stora som små!

För dig som är intresserad av att läsa IT DESIGN — Animation & speldesign, kommer Simon Röjder från Polygon Interaktiv finnas på plats, berätta och visa mer om utbildningen och vad man kan jobba med efter. Ni kommer också få möjlighet at testa lite.

Välkommen till öppet hus! Onsdag 25/11 kl. 17 – 19
Smsa koden ITG till 72660 för information om våra lokala öppna hus och andra evenemang!