Karlstad

IT-Gymnasiet har Karlstads nöjdaste elever!

27 maj, 2016

IT-Gymnasiet i Karlstad har kommunens nöjdaste gymnasieelever. Det visar den kund – och brukarundersökning som görs på uppdrag av kommunen varje år. IT-Gymnasiet får högst betyg av samtliga tolv gymnasieskolor i sex av sju kategorier. Tryck på länken nedan för att läsa hela artikeln.

King som bland annat gjort succé spelet Candy Crush besökte oss på IT-Gymnasiet i Karlstad. Se videon nedan.

25 april, 2016

Kodcentrum i samarbete med IT-Gymnasiet Karlstad

26 januari, 2016

Den ideella föreningen Kodcentrum tycker att barn mellan 9-13 år ska lära sig att programmera. Därför vill de starta en kodstuga i Karlstad, vi på IT-Gymnasiet tycker att det är av vikt att hjälpa till och därför hjälper vi till med bland annat datorer, material och sal. Dock behövs volontärer som är intresserade av att hjälpa, lära ut och inspirera barn och unga.

Compare skriver om Kodcentrum