Karlstad

Vårterminen 2017

9 januari, 2017

Nu har ett nytt år påbörjats, och vi hoppas att ni har njutit ordentligt av julledigheten.
Nu tar vi sats mot en ny termin, och hoppas på att möta ett gäng kunskapstörstande ungdomar.

För er som ännu inte går på IT-Gymnasiet – Glöm inte bort att det är Öppet Hus torsdagen den 12 januari mellan kl. 17-19.

Välkommen till ITG!

Från oss alla, till er alla

21 december, 2016

Efter en mörk höst, går vi nu ljusare tider tillmötes.
Höstterminen har bjudit på många spännande möten mellan lärare och elever, och vi avrundar nu året med att konstatera att vi aldrig slutar att lära oss. Det gäller både lärare och elever. Det är det som är så underbart med skolan. Vi lär av varandra.

Nu mellanlandar vi i ett par veckor och tar en välförtjänt julledighet innan vi tar sikte på en vårtermin full av förhoppningar, förväntningar, spännande möten, nationella prov, lovdagar, och inte minst – ett studentfirande i doften av syren och liljekonvalj.

Så – från oss alla, till er alla: EN RIKTIGT GOD JUL!!

Öppet Hus

19 oktober, 2016

Torsdag den 24 november kl. 17-19 har vi Öppet Hus på IT-Gymnasiet.
Välkommen att besöka oss på Orrholmsgatan 4

Följa oss även på Facebook eller Instagram för att se vad som händer på skolan