Örebro

Nyhetsbrev #3

8 februari, 2017

Nu finns vårt senaste nyhetsbrev att ta del av. Där kan du bland annat läsa om att våra elever fått vara lärare och om hur vi använder oss av skarpa projekt i undervisningen, läs hela nyhetsbrevet. Om du vill få nyhetsbrevet direkt i din e-post kan du skriva upp dig som prenumerant här.

25 januari, 2017

oppet-hus-4-feb

Lördagen den 4 februari kl 11-14 har vi öppet hus på skolan. Då får du se våra lokaler och träffa elever och lärare som berättar om våra tre program som vi har på skolan:

IT-programmet (EEDAT) – Yrkesförberedande för dig som vill arbeta med datorer och nätverk som tex fibertekniker och teknisk säljare.

IT-Teknik (TEINF) – Studieförberedande program med valbar fördjupning inom naturvetenskap eller programmering.

IT-Design & Media (ESEST) – Studieförberedande program för dig som vill använda datorn som ett kreativt verktyg i ditt skapande av bla bilder, 3D-modeller och media.

Läs mer om programmen här.

Välkommen till ITG!

Välkomna till 2017

10 januari, 2017

Tisdagen den 10 januari startar äntligen skolan igen efter jullovet med en mentorsförmiddag för alla elever (mer info finns på SchoolSoft)!

Till dig som går i åk 9 och funderar på gymnasievalet finns fortfarande möjlighet att besöka skolan som elev-för-en-dag. Vi har även öppet hus lördagen den 4 februari kl 11.00-14.00.

Välkommen till ITG!