Örebro

Välkomna till 2017

10 januari, 2017

Tisdagen den 10 januari startar äntligen skolan igen efter jullovet med en mentorsförmiddag för alla elever (mer info finns på SchoolSoft)!

Till dig som går i åk 9 och funderar på gymnasievalet finns fortfarande möjlighet att besöka skolan som elev-för-en-dag. Vi har även öppet hus lördagen den 4 februari kl 11.00-14.00.

Välkommen till ITG!

God jul & Gott nytt år!

22 december, 2016

itg_jul

Vi i personalen på IT-Gymnasiet i Örebro tackar er alla elever för er insats och inlärningskraft. Ni betyder så mycket för oss – och nu önskar vi med lite extra värme att ni får en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR samt en väl förtjänt ledighet.

Och efter all glögg, julmust, julrim och senapsbeklädd skinka. Samt fyrverkerifirande och kärlek de närmaste, så ser vi fram emot att åter se er igen tisdagen den 10 Januari på mentorsförmiddagen, klockan 10:00 – utvilade och laddade med ny nyfikenhet inför stundande lärdomar.

Ha det gott nu, och rå om varandra!

/Rektor och personal på IT-Gymnasiet i Örebro

Gymnasieval

7 december, 2016

Att välja till gymnasiet är inte alltid så lätt. Ett av de bästa sätten att få information om en skola är att besöka den och därför är vi glada över att även vårt andra öppna hus blev så välbesökt. Många intresserade elever och föräldrar kom och fick träffa elever och lärare och se hur vi arbetar på våra tre program. Om du ännu inte varit på besök hos oss eller vill veta mer har du två bra möjligheter:

Elev för en dag – ett besök på skolan en vanlig skoldag. Mer info finns här.

Öppet hus – lördagen den 4 februari har vi ytterligare ett öppet hus. Mer info kommer här och på vår Facebook-sida

Om du vill vara säker på att inte missa någon information ska du göra en intresseanmälan och får då sms-påminnelse när vi har något på gång. Anmäl dig här.

Du är också välkommen att kontakta skolan när som helst. Kontaktuppgifter finns här på hemsidan.

Lycka till med ditt gymnasieval!

We love to see you!