Södertörn

Guldkretsen 2016

16 maj, 2016

Årets Guldkretsgala på ITG Södertörn. Guldkretsen är ett pris som delas ut i olika kategorier till de elever som utmärker sig under året. Vinnarna får ett snyggt guldkretskort och får träffa vinnare från tidigare år på en stor middag på kvällen.

Årets musik är gjord av Felix Klarke och Jesper Blomqvist, du kan hitta deras musik på https://soundcloud.com/izorseuisc

Öppet Hus

26 april, 2016

Hjärtligt välkommen till vårt Öppet Hus torsdag den 28/4 kl.17:30-20:00. Vi öppnar våra dörrar för alla som är intresserade av att veta mer om vår verksamhet samt träffa elever och utbildare.

KAN NI INTE KOMMA?

Anmäl er gärna på info.sodertorn@it-gymnasiet.se för en prova-på dag där ni kan vara elev för en dag på en av våra program!

ITG LAN 22/4

15 april, 2016

Vi vill passa på att bjuda in dig till ITG Södertörns traditionella LAN. Vi bjuder in elever som går på skolan och elever som skrivit på en intresseanmälan, så det blir ett tillfälle för dig att träffa såväl nuvarande elever som möjliga eventuella klasskompisar.

Lanet kommer att pågå mellan klockan 18.00, fredag den 22/4 till klockan 12.00, lördagen den 23/4. Det kostar 20kr att delta. I inträdet ingår mat i form av en hamburgare/vegburgare (OBS! Anmäl i god tid om du behöver vegetarisk mat eller annan specialkost).

Låter det intressant? Kontakta Martin Eriksson (martin.eriksson@elev.it-gymnasiet.se) för anmälan eller för mer information.

/Personal och elever på ITG Södertörn