Södertörn

Lediga platser på IT-Gymnasiet Södertörn

29 augusti, 2016

Som flera av er kanske läst i tidningarna under den senaste tiden har trycket på platser i hela Storstockholm varit enormt i år, och det finns fortfarande elever som saknar plats på en gymnasieskola.

Vi har för närvarande lediga platser på vårt Estetiska program (med inriktningarna Design eller Musik). Skicka ett mail till info.sodertorn@it-gymnasiet.se, eller ring oss på 08-55640850, om du är intresserad av att börja hos oss.

I nuläget är det fullt i våra klasser på El- och energiprogrammet och på Teknikprogrammet. Om du skulle vara intresserad av att börja på något av de programmen är du dock välkommen att höra av dig för att ställa dig i kö för en plats.

Välkomna till läsåret 2016/2017

19 augusti, 2016

Nu på måndag 22/8 kommer korridorerna äntligen fyllas av elever igen. Vi vill, återigen, passa på att hälsa alla nya elever välkomna till IT-Gymnasiet. Till er som börjar årskurs 2 eller 3 säger vi välkomna åter.

Glad Sommar!

10 juni, 2016

Vi på IT-Gymnasiet Södertörn vill passa på att önska alla en glad sommar och tacka för ännu en rolig och givande termin! Nu är det dags för oss att ladda batterierna med ett härligt och efterlängtat sommarlov, så ses vi igen i augusti.

Inför hösten

Vi hälsar de nya eleverna i årskurs 1 välkomna onsdag 17/8, klockan 09:00 i hörsalen. Vi vill också passa på att bjuda in alla föräldrar till nya elever till ett föräldramöte samma dag klockan 18.30.

Årskurs 2 och 3 startar måndag 22/8  enligt schema som publiceras via Novachem i augusti.