Södertörn

Glad Sommar!

10 juni, 2016

Vi på IT-Gymnasiet Södertörn vill passa på att önska alla en glad sommar och tacka för ännu en rolig och givande termin! Nu är det dags för oss att ladda batterierna med ett härligt och efterlängtat sommarlov, så ses vi igen i augusti.

Inför hösten

Vi hälsar de nya eleverna i årskurs 1 välkomna onsdag 17/8, klockan 09:00 i hörsalen. Vi vill också passa på att bjuda in alla föräldrar till nya elever till ett föräldramöte samma dag klockan 18.30.

Årskurs 2 och 3 startar måndag 22/8  enligt schema som publiceras via Novachem i augusti.

Studentavslutning på Subtopia 3/6

1 juni, 2016

Nu är det äntligen dags för årets studentavslutning. Den kommer att gå av stapeln på Subtopia i Alby nu på fredag.

Eleverna springer ut från och med ca klockan 14 och vi uppmanar föräldrar och anhöriga att vara på plats i god tid.

Hitta till Subtopia
Tunnelbana: åk mot Norsborg, hållplats Alby. Gå till höger utanför spärrarna mot Alby torg. Sväng sedan vänster och följ gångvägen rakt fram i cirka 10 min.

Med buss: åk linje 708 från Tumba, hållplats Alby IP.

Med bil: åk E4/E20, avfart Alby, kör Albyvägen tills du kommer till en staty föreställande en blå arm. Ta till vänster på Rotemannavägen. Parkering finns direkt till höger, nära den blå armen. Se skylt för parkering.

Besöksadress: Rotemannavägen 10 i Alby, Botkyrka (cirka två mil söder om Stockholm).

Välkomna!

Guldkretsen 2016

16 maj, 2016

Årets Guldkretsgala på ITG Södertörn. Guldkretsen är ett pris som delas ut i olika kategorier till de elever som utmärker sig under året. Vinnarna får ett snyggt guldkretskort och får träffa vinnare från tidigare år på en stor middag på kvällen.

Årets musik är gjord av Felix Klarke och Jesper Blomqvist, du kan hitta deras musik på https://soundcloud.com/izorseuisc