Sundbyberg

Inbjudan till informationskväll vid IT-Gymnasiet Sundbyberg

18 augusti, 2016

Vi vill välkomna alla våra nya elever, deras vårdnadshavare och övriga kontaktpersoner in till en informationskväll tisdagen den 23/8 klockan 18:00. För de elever som vill stanna kvar i skolan fram till mötet ordnas aktiviteter och ett lättare mellanmål.

Under kvällen kommer ni att få chans att lära känna skolan ytterligare. Ni kommer träffa elevernas nya mentorer, representanter från skolans elevhälsoteam och skolledning. Vi kommer bland annat att presentera skolans likabehandlingsarbete, våra rutiner kring närvaro och vad som gäller för att erhålla studiebidrag.

Vi bjuder på kaffe, dricka och lättare tilltugg.

Inför hösten

17 juni, 2016

Höstterminen

Årskurs 1 hälsar vi välkomna onsdag  17/8, klockan 09:00 i aulan.
Årskurs 2 och 3 startar måndag 22/8  enligt schema på schoolsoft som publiceras i augusti.
PS. Det finns ett fåtal  platser kvar på vårt designprogram i åk 1. Hör gärna av er till oss om ni är intresserade att börja på IT-Gymnasiet Sundbyberg till hösten.

Glad sommar!

17 juni, 2016

Terminen är slut och nu stundar ett välförtjänt sommarlov för våra elever. Vi i personalen vill tacka för ett fint läsår och  önskar alla våra elever en trevlig och avkopplande sommar.. Ett särskilt stort lycka till i framtiden till årets studenter.

Student 2016