Uppsala

Elever från ITG i Nya Zeeland

19 februari, 2017

Gabriel och Elin från IT-Gymnasiet Uppsala är för tillfället på ett tre veckors utbyte i Nya Zeeland. Följ deras resa på Facebook där de lägger ut fler bilder och berättelser från andra sidan världen.

Dags att välja gymnasieskola

9 februari, 2017

Sök IT-Gymnasiet Uppsala – inspirerade av framtidens IT-lösningar!

Snart ska du som går i nian göra ditt gymnasieval inför höstterminen 2017. Har du frågor om vår skola så är du välkommen att höra av dig till oss. Du kan t.ex. vända dig till vår studie- och yrkesvägledare Susanne som du når på 018-18 22 79 eller via e-post.

Du hittar också mycket information på vår hemsida om våra program och varför IT-Gymnasiet erbjuder flera av de mest populära utbildningarna i Uppsala.

Ansökan gör du via gymnasieantagningen i Uppsala senast den 15 februari.

itg_programblad_teknikprogrammet_v001__1_

Välkomna till vårterminen 2017

9 januari, 2017

Tisdag 10/1 kl. 09:00 börjar vårterminen 2017 på IT-Gymnasiet Uppsala. Alla klasser har programvecka under hela första veckan med olika aktiviteter, studiebesök och föreläsningar. Ta en titt på ditt schema för att se vilken sal ni träffas i första dagen.

Varmt välkomna tillbaka!

_mg_7479_redigera