We love to see you!

Dags att välja gymnasium? Intresserad av Uppsalas bästa skola?

Då ska du komma till oss på öppet hus! Se dig omkring på skolan, få en guidad rundtur och känn in stämningen. Delta i spännande workshops inom olika ämnen, prata med våra elever och lärare och passa på att ställa alla dina frågor – stora som små!

Vad händer på öppet hus?

Du får träffa elever och engagerade lärare som berättar om vad vi på IT-Gymnasiet kan erbjuda just dig. Våra fem olika program visar upp exempel på undervisningen och våra elevambassadörer visar runt på skolan.

Datum vårterminen 2017

onsdag 3/5 kl. 17-20

Prova-på-dagar

Välkommen att besöka oss under en eller flera dagar för att prova på hur det är att vara elev. Anmäl ditt intresse till prova-på-dagar till Therese Ekman. Kom ihåg att prata med din skola om att få ledigt för ett besök.

Gymnasieval

Omvalsperiod är den 1 maj – 15 maj 2017. Här är länken till Gymnasievalet Uppsala

Intresseanmälan

Här kan du göra en intresseanmälan. Vi hör då av oss till dig inför våra öppna hus och andra aktiviteter!

intresseanmalan