Öppet hus

Välkommen till oss på öppet hus!  Vi kommer att ha fyra tillfällen då du har möjlighet att besöka oss. Klicka vidare för att se aktuella datum och tider.

Gå till öppet hus

Skuggning

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka in en skuggning, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under din skuggning här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till skuggning

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Västerås

IT-Gymnasiet Västerås

”Skolan med gott om plats för både estetiska och tekniska program i en spännande mix!”
IT-Gymnasiet i Västerås är en skola i fräsch och ljus miljö, nära kommunikationer och näringsliv. Skolan erbjuder fyra program där IT är den röda tråden. Vilken kunskap behöver du för att skapa din version av framtiden?

Information och kommunikation står i fokus hos IT-Gymnasiet. Närhet och öppna dörrar är något som karaktäriserar skolan, menar rektor. – Eleverna uppskattar att de kan vara som de är. Här ser vi alla som individer. Vi vill ge dem som går hos oss modet att gå sin egen väg och att våga lyckas.
För oss och förmodligen för dig är kvalitét och elevinflytande viktigt liksom Academedias elevgaranti och med det hälsar vi dig välkommen som elev till IT-Gymnasiet Västerås.

Aktuellt

Från och med idag hälsar vi Kent välkommen till oss på IT-gymnasiet i Västerås. Han står redo i caféet så kika förbi och köp en smörgås eller kanske en kopp kaffe.

Nu är det fullt! Tur för dig som fick en plats, otur för dig som inte hann med denna gång. Drygt 60 spelare kommer att vara med denna gång. Häftigt! ...

Nu är det fullt! Tur för dig som fick en plats, otur för dig som inte hann med denna gång. Drygt 60 spelare kommer att vara med denna gång. Häftigt!

Comment on Facebook

Fullsatt LUL

Hur kommer det sig att ni stänger vid 60? När vi höll i lan kunde vi ta betydligt fler, eller ni kanske vill hålla det litet? Vi var iaf upp emot 115 personer :)

+ View previous comments

Esteteleverna i ettan har idag haft äran att besöka ProLounge i Västerås för att se hur de arbetar med att göra reklamfilm. Markus på ProLounge visade några exempel på vad de åstadkommit och även hur de arbetar med redigering och effekter för att nå fram till rätt resultat.
Våra elever blev också erbjudna att söka statistroller vid reklamfilmsinspelningar.
...

View on Facebook

LAN på IT-gymnasiet! Nu är det dags för IT-gymnasiets årliga lan. Gå in på länken och anmäl dig. Senaste anmälningsdagen är den 20/10. Först till kvarn! Vi hoppas att just DU vill komma. ...

LAN på IT-gymnasiet! Nu är det dags för IT-gymnasiets årliga lan. Gå in på länken och anmäl dig. Senaste anmälningsdagen är den 20/10. Först till kvarn! Vi hoppas att just DU vill komma.

3 weeks ago

IT-Gymnasiet Västerås

Visste ni att vi har en IT-support för allmänheten? Kom förbi om du vill ha hjälp med din dator. ...

Visste ni att vi har en IT-support för allmänheten? Kom förbi om du vill ha hjälp med din dator.

Comment on Facebook

Najljepsi na svijetu. 💖😀

Jag kommer på studs!

Så himla duktiga och trevliga. De spelar bra musik också. :)

Nu får vi flytta HK till vrås😄

+ View previous comments

3 weeks ago

IT-Gymnasiet Västerås

Ung Privatekonomi´s representant Marcus Paulsson informerade eleverna i Entreprenörskaps-kursen om vad som är viktigt att känna till vad gäller deras privatekonomi. ...

Ung Privatekonomi´s representant Marcus Paulsson informerade eleverna i Entreprenörskaps-kursen om vad som är viktigt att känna till vad gäller deras privatekonomi.

Comment on Facebook

Toppen satsar ni på UF i år?

+ View previous comments

Load more