Öppet hus

Det här läsåret har vi inget mer öppet hus. Kontakta oss gärna om du har några frågor. Till hösten 2018 kommer nya datum och tider för öppet hus.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Västerås

IT-Gymnasiet Västerås

”Skolan med gott om plats för både estetiska och tekniska program i en spännande mix!”
IT-Gymnasiet i Västerås är en skola i fräsch och ljus miljö, nära kommunikationer och näringsliv. Skolan erbjuder fyra program där IT är den röda tråden. Vilken kunskap behöver du för att skapa din version av framtiden?

Information och kommunikation står i fokus hos IT-Gymnasiet. Närhet och öppna dörrar är något som karaktäriserar skolan, menar rektor. – Eleverna uppskattar att de kan vara som de är. Här ser vi alla som individer. Vi vill ge dem som går hos oss modet att gå sin egen väg och att våga lyckas.
För oss och förmodligen för dig är kvalitét och elevinflytande viktigt liksom Academedias elevgaranti och med det hälsar vi dig välkommen som elev till IT-Gymnasiet Västerås.

Kasem 2;a på Yrkes SM

Vår elev Kasem tävlade i webbdesign på Yrkes SM och kom på en andraplats. Vi är såklart oerhört stolta och glada för hans skull. Klicka på länken för att se en kort video med Kasem.

STORT GRATTIS KASEM!

Till hösten satsar vi på E-sport i utbildningen. Vill du veta mer om det? Hör av dig till oss!

Följ oss på instagram och facebook;

Instagram; itgymnasiet_vasteras

Facebook; IT-gymnasiet Västerås

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.