Öppet hus

Välkommen till oss på öppet hus!  Vi kommer att ha fyra tillfällen då du har möjlighet att besöka oss. Klicka vidare för att se aktuella datum och tider.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Västerås

IT-Gymnasiet Västerås

”Skolan med gott om plats för både estetiska och tekniska program i en spännande mix!”
IT-Gymnasiet i Västerås är en skola i fräsch och ljus miljö, nära kommunikationer och näringsliv. Skolan erbjuder fyra program där IT är den röda tråden. Vilken kunskap behöver du för att skapa din version av framtiden?

Information och kommunikation står i fokus hos IT-Gymnasiet. Närhet och öppna dörrar är något som karaktäriserar skolan, menar rektor. – Eleverna uppskattar att de kan vara som de är. Här ser vi alla som individer. Vi vill ge dem som går hos oss modet att gå sin egen väg och att våga lyckas.
För oss och förmodligen för dig är kvalitét och elevinflytande viktigt liksom Academedias elevgaranti och med det hälsar vi dig välkommen som elev till IT-Gymnasiet Västerås.

Aktuellt

 

Dags för LAN!

I helgen är det dags för LAN igen här på IT-gymnasiet Västerås. Under helgen kommer vi att lägga ut bilder på våra sociala medier och kanske sker det även några kortare livesändningar.

 

Följ oss på instagram och facebook;

Instagram; itgymnasiet_vasteras

Facebook; IT-gymnasiet Västerås

 

 

LAN dag 3. Några tappra själar är ännu vakna och spelar. Övriga ligger utslagna och snusar skönt. ...

3 days ago

IT-Gymnasiet Västerås

I helgen är det dags för LAN på It-gymnasiet Västerås och NorthSpawn är på plats!På lördag finns NorthSpawn på IT-Gymnasiet Västerås LAN.

Kom och utmana oss i 1v1 CS:GO och visa vem som är bäst i Västerås!
...

I helgen är det dags för LAN på It-gymnasiet Västerås och NorthSpawn är på plats!

1 week ago

IT-Gymnasiet Västerås

Idag hade vi tema programmering. Alla elever mixades i mindre grupper och teknikarna i 15B, som är skickliga på programmering, fick vara ansvariga i klassrummen. Uppdraget; En enarmad bandit. Designarna fick möjlighet att designa bilder till spelet, musikarna fick göra musik till respektive grupp, teknik och it fick fixa med datorn, ett tight samarbete i grupperna med andra ord, och alla fick briljera med sina specifika kunskaper. Vilken spännande dag! ...

 

Comment on Facebook

Det var kul! Det var faktiskt roligare än en vanlig fredag på skolan! Jag tycker fortfarande att vår (Grupp 15) version blev bäst! :P

+ View previous comments

Poesiklubb! Kul va? ...

Poesiklubb! Kul va?

Ikväll spelades det in en musikvideo på skolan. Ett glatt gäng kämpade hårt och pausade med godis, chips och läsk. Tack till alla inblandade. ...

View on Facebook
Load more