Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Skuggning

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka in en skuggning, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under din skuggning här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till skuggning

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan

IT-Gymnasiet Göteborg

IT-Gymnasiet har funnits sedan 1998 och skolan i Göteborg är belägen på Chalmers Campus, Johanneberg. Här studerar 450 elever på tre program, IT-Teknik (TE), IT-Design (ES) och IT-programmet (EE). Det är fem klasser i varje årskurs och klasserna består av ca. 30 elever.

På samtliga program lånar eleverna en dator under studietiden och IT-pedagogiken genomsyrar samtliga ämnen. Sedan 2012 har IT-Gymnasiet varit den mest sökta teknikskolan i regionen, och många söker utbildningarna på grund av skolans fokus på stark och bred behörighet till högskolan i kombination med möjligheten att få ägna sig åt sitt intresse; IT.

Vi hoppas att ni alla har ett fantastiskt sommarlov och njuter av utsikter som denna eller förgyller er tillvaro med andra fantastiska sommarlovsaktiviteter. För er som ändå har börjat fundera på när ni får möjlighet att komma tillbaka till skolan så är det följande tider som gäller: Årskurs 1 den 22/8 kl 10:00 och årskurs 2 och 3 den 23/8 kl 10:00. Men innan vi ses igen, njut nu riktigt mycket av sommaren - det gör vi! ...

Load more