Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Skuggning

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka in en skuggning, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under din skuggning här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till skuggning

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Kristianstad

IT-Gymnasiet Kristianstad

IT-Gymnasiet Kristianstad startade 2010 och är det nyaste tillskottet bland de 11 IT-Gymnasierna som finns i Sverige. Vi bedriver IT-profilerade utbildningar och förbereder dig för framgångsrika studier efter gymnasiet och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vi har en kunskapssyn som vilar på att kunskap utvecklas bäst via praktisk handling i verkliga projekt där läraren samarbetar med dig för att ge dig goda kunskaper som hjälper dig i din lärandeprocess.
Vi har en nära kontakt med IT-branschen lokalt och regionalt för att under studiernas gång, dels erbjuda god praktik/APU och dels se till att du får tillgång till den senaste tekniken inom skolan. Detta sker via skolans personal och gästföreläsare från näringslivet.

På måndag 25/9 kommer företaget Galio Of Sweden besöka skolan för att visa upp vilka olika typer av mössor och studentpaket de erbjuder. Man kan också redan nu gå in på deras hemsida och se vad de har att erbjuda på galio.se

Schema för dagen den 25/9:
9:00 – 10:00: TE15
10:00 – 11:00: EL15a
11:45 – 12:45: EL15b
...

Spännande saker på gång!👌 ...

Spännande saker på gång!👌

På grund av ändrad APL-period i åk2 och 3 har vi ändrat schemat för att nå garanterad undervisningstid, titta i schoolsoft så ni är uppdaterade på era scheman! ...

Den 22/9 är det dags för ambassadörsutbildning som kommer genomföras i Kristianstad. Ni elever som är intresserade av att vara med och marknadsföra skolan på mässor, öppna hus och allmänt jobba med elevrekrytering är välkomna anmäla ert intresse till era mentorer. Platserna är begränsade till max 20 elever, mentorerna avgör vilka elever som kommer delta. ...

Load more