Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på IT-Gymnasiet? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Kristianstad

IT-Gymnasiet Kristianstad

IT-Gymnasiet Kristianstad startade 2010 och är en av elva IT-Gymnasier i Sverige. Vi bedriver IT-profilerade utbildningar och förbereder dig för framgångsrika studier efter gymnasiet och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vi har en kunskapssyn som vilar på att kunskap utvecklas bäst via praktisk handling i verkliga projekt där läraren samarbetar med dig för att ge dig goda kunskaper som hjälper dig i din lärandeprocess.
Vi har en nära kontakt med IT-branschen lokalt och regionalt för att under studiernas gång, dels erbjuda god praktik/APU och dels se till att du får tillgång till den senaste tekniken inom skolan. Detta sker via skolans personal och gästföreläsare från näringslivet.

Måndag förmiddag och aktiviteterna är i full gång!👍 ...

Måndag förmiddag och aktiviteterna är i full gång!👍

Den 15 februari mellan kl 10-14 är det jobbmässa på Yllan. Ta chansen att knyta kontakter inom arbetslivet! ...

Den 15 februari mellan kl 10-14 är det jobbmässa på Yllan. Ta chansen att knyta kontakter inom arbetslivet!

1 month ago

IT-Gymnasiet Kristianstad

En ny termin står för dörren och likaså en del aktiviteter på skolan. Gymnasievalet är i full gång och därför vill vi såklart passa på att informera så mycket som möjligt kring vad vår skola har att erbjuda! Nästa chans att besöka oss kommer att vara lördagen den 3 februari mellan kl 11-14.

Under dagen får besökare en rundvisning på skolan samt info om allt som är värt att veta om IT-Gymnasiet Kristianstad och vad det innebär att gå på gymnasiet. Mellan kl 11:00-14:00 finns vi på plats på skolan för att svara på alla dina frågor! Varmt välkomna till oss!

We Love IT!

Öppet Hus på IT-Gymnasiet Kristianstadfebruari 3, 2018, 11:00f mVästra Vallgatan 2, SE-291 31 Kristianstad, SverigeEn ny termin står för dörren och likaså en del aktiviteter på skolan. Gymnasievalet är i full gång och därför vill vi såklart passa på att informera så mycket som möjligt kring vad vår skola har att erbjuda! Nästa chans att besöka oss kommer att vara lördagen den 3 februari mellan kl 11-14.

Under dagen får besökare en rundvisning på skolan samt info om allt som är värt att veta om IT-Gymnasiet Kristianstad och vad det innebär att gå på gymnasiet. Mellan kl 11:00-14:00 finns vi på plats på skolan för att svara på alla dina frågor! Varmt välkomna till oss!

We Love IT!
...

Öppet Hus på IT-Gymnasiet Kristianstad

1 month ago

IT-Gymnasiet Kristianstad

AcadeMedias skolor klarar Skolinspektionens tillsyner bättre än riket i genomsnitt.

Under 2016 och 2017 granskade Skolinspektionen 179 grund- och gymnasieskolor inom AcadeMedia. 133 av skolorna fick helt prickfria beslut.

En jämförelse med den nationella statistiken för 2016 visar att brister är betydligt ovanligare inom AcadeMedia än i riket i övrigt.

Så här ser jämförelsen ut för grundskolan.
...

Load more