Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på IT-Gymnasiet i centrala Örebro? Då kan du boka in ett besök där du får prova på att vara elev för en dag.

När du är elev för en dag här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Prata med studie- och yrkesvägledaren på din skola för mer information om hur du bokar ett besök!

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på IT-Gymnasiet i centrala Örebro? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Örebro

IT-Gymnasiet Örebro

IT-Gymnasiet grundades under en period när det stod klart att det moderna samhället och den framtida arbetsmarknaden hade förändrats för alltid – Internet och framtidens obegränsade IT-lösningar hade satt en ny dagordning!

Bland superentreprenörer och bubblor efterfrågades en skola som tog framtiden på allvar. Tillsammans med representanter för globala IT-företag och ansvariga politiker i Kista enades man om hur man bäst kunde rusta dagens elever för morgondagens utmaningar.
Höstterminen 1998 startade IT-Gymnasiet i Kista AB genom ett samarbete mellan IT-företagen, stadsdelsnämnden i Kista och Jan Friman, skolans grundare. Verksamheten startade med 4 grupper om 25 elever och framgången och ryktet om en äkta framtidsutbildning lät sig inte dröjas. Idag finns IT-Gymnasiet i Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Kristiandstad, Skövde, Sundbyberg, Södertörn, Uppsala, Västerås, Åkersberga och Örebro.
Med över 2 300 elever och siktet fortsatt inställt på framtidens utmaningar, kommer både vi och våra elever att gå långt!

Läsåret är igång!

Nu är läsåret 17/18 äntligen igång och skolan har åter fyllts av elever efter sommarlovet. Det är glädjande att se alla gamla elever återvända och alla nya elever som börjar sina gymnasiestudier på någon av våra IT-utbildningar.

Det finns fortfarande några platser kvar, främst på IT-Design och IT-Teknik. Om du är intresserad av att börja hos oss är du välkommen att ta kontakt.

Fredagstips från Per: låna en bok i vårt bibliotek. "Liftarens guide till galaxen" till exempel eller någon av de andra fina titlarna som finns i Pers favvohylla. ...

Fredagstips från Per: låna en bok i vårt bibliotek. Liftarens guide till galaxen till exempel eller någon av de andra fina titlarna som finns i Pers favvohylla.

Säg hej till Anna Solberg, vår specialpedagog. Anna finns på skolan för att hjälpa lärarna att lyckas bättre och därmed få eleverna att prestera bättre. Anna ingår också i skolans elevhälsoteam. Bra va? ...

Säg hej till Anna Solberg, vår specialpedagog. Anna finns på skolan för att hjälpa lärarna att lyckas bättre och därmed få eleverna att prestera bättre. Anna ingår också i skolans elevhälsoteam. Bra va?

Comment on Facebook

Anna, lyckliga är dom som får träffa dig, kollegor och elever. 🌸💕

Ha det så bra o lycka till på nya jobbet Anna 👍😀

Bästa Anna!! Lycka till!!!

Hej Anna! 😘😘

Hej Anna, det är tomt här utan dig.

Hej Anna! Kul att se dig 😀

Åh Annaaaahhh!!! Vi saknar dig💗

+ View previous comments

Snart blir det springa av för delar av personalen! #blodomloppet #friskvård ...

Snart blir det springa av för delar av personalen! #blodomloppet #friskvård

4 weeks ago

IT-Gymnasiet Örebro

Våra nya ettor har inte bara kommit igång med pluggandet utan också hittat vår arkadmaskin! ...

Våra nya ettor har inte bara kommit igång med pluggandet utan också hittat vår arkadmaskin!
Load more