Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka in ett besök där du får prova på att vara elev för en dag.

När du är elev för en dag här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Prata med studie- och yrkesvägledaren på din skola för mer information om hur du bokar ett besök!

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan

IT-Gymnasiet Örebro

IT-Gymnasiet grundades under en period när det stod klart att det moderna samhället och den framtida arbetsmarknaden hade förändrats för alltid – Internet och framtidens obegränsade IT-lösningar hade satt en ny dagordning!

Bland superentreprenörer och bubblor efterfrågades en skola som tog framtiden på allvar. Tillsammans med representanter för globala IT-företag och ansvariga politiker i Kista enades man om hur man bäst kunde rusta dagens elever för morgondagens utmaningar.
Höstterminen 1998 startade IT-Gymnasiet i Kista AB genom ett samarbete mellan IT-företagen, stadsdelsnämnden i Kista och Jan Friman, skolans grundare. Verksamheten startade med 4 grupper om 25 elever och framgången och ryktet om en äkta framtidsutbildning lät sig inte dröjas. Idag finns IT-Gymnasiet i Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Kristiandstad, Skövde, Sundbyberg, Södertörn, Uppsala, Västerås, Åkersberga och Örebro.
Med över 2 300 elever och siktet fortsatt inställt på framtidens utmaningar, kommer både vi och våra elever att gå långt!

Sommarlov!

Nu är det sommarlov för våra elever och de flesta i personalen har semester. Skolan är stängd under juli månad och det finns åter personal på skolan 31 juli. Om du behöver komma i kontakt med oss hänvisar vi i första hand till mail (simon.ekdahl@it-gymnasiet.se). Är det akut nås rektor på 019-446461.

Ha en skön sommar!

RobotMatch 170425 ...

RobotMatch 170425

Idag har skolans lärare gjort den sista gemensamma arbetsdagen och de flesta går på mycket välförtjänt semester. Jag tog en kort premiärtur i den virtuella verkligheten med vår nyinköpta HTC Vive. Ser mycket fram mot all kreativitet som kommer att flöda när eleverna går loss i tex Tiltbrush!
Glad midsommar /Simon.
...

Idag har skolans lärare gjort den sista gemensamma arbetsdagen och de flesta går på mycket välförtjänt semester. Jag tog en kort premiärtur i den virtuella verkligheten med vår nyinköpta HTC Vive. Ser mycket fram mot all kreativitet som kommer att flöda när eleverna går loss i tex Tiltbrush! 
Glad midsommar /Simon.

Comment on Facebook

Kolla in youtu.be/TckqNdrdbgk och försök att inte längta till skolan!

Klart ni börjar med cola grejer när man slutat!

Inte när, Alfons. För. För att ni slutat. ;)

+ View previous comments

1 month ago

IT-Gymnasiet Örebro

Här är några bilder från dagen - fler kommer! Kolla gärna in vår Instagram: www.instagram.com/itg_orebro/ för fler bilder redan nu! ...

Här är några bilder från dagen - fler kommer! Kolla gärna in vår Instagram: www.instagram.com/itg_orebro/ för fler bilder redan nu!

Nu är studenten 2017 avklarad och ännu en kull ITG:are tar sig vidare ut i livet! ...

View on Facebook

2 months ago

IT-Gymnasiet Örebro

Vädret ser ut att vara lite skakigt inför morgondagens fotboll och bangolf. Vi samlas dock på Trängen kl 09.30 som tidigare aviserat och beslutar där om vi ska vara inomhus på Tegelbruket istället. Ta alltså med grejer för både inom- och utomhusaktivitet! ...

Load more