Öppet hus

Oavsett vilket yrke du kommer att välja senare i livet, så kommer du att jobba med IT på ett eller annat sätt. Vi kan IT och därför är vi bäst på att förbereda dig för din digitala framtid.

Välkommen till oss på öppet hus i vår, så ska vi visa dig hur.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på IT-Gymnasiet i centrala Örebro? Då kan du boka in ett besök där du får prova på att vara elev för en dag.

När du är elev för en dag här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Prata med studie- och yrkesvägledaren på din skola för mer information om hur du bokar ett besök!

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på IT-Gymnasiet i centrala Örebro? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Örebro

IT-Gymnasiet Örebro

IT-Gymnasiet grundades under en period när det stod klart att det moderna samhället och den framtida arbetsmarknaden hade förändrats för alltid – Internet och framtidens obegränsade IT-lösningar hade satt en ny dagordning!

Bland superentreprenörer och bubblor efterfrågades en skola som tog framtiden på allvar. Tillsammans med representanter för globala IT-företag och ansvariga politiker i Kista enades man om hur man bäst kunde rusta dagens elever för morgondagens utmaningar.
Höstterminen 1998 startade IT-Gymnasiet i Kista AB genom ett samarbete mellan IT-företagen, stadsdelsnämnden i Kista och Jan Friman, skolans grundare. Verksamheten startade med 4 grupper om 25 elever och framgången och ryktet om en äkta framtidsutbildning lät sig inte dröjas. Idag finns IT-Gymnasiet i Göteborg, Helsingborg, Karlstad, Kristiandstad, Skövde, Sundbyberg, Södertörn, Uppsala, Västerås, Åkersberga och Örebro.
Med över 2 300 elever och siktet fortsatt inställt på framtidens utmaningar, kommer både vi och våra elever att gå långt!

Öppet hus 22 november

Onsdagen den 22 november har vi öppet hus på skolan. Mellan kl 17 och 20 är du välkommen till oss för att träffa elever och lärare som visar och berättar om skolan. Vi kommer att ha elever från våra tre program på plats som arbetar med uppgifter som är typiska för programmen:
IT Teknik: Eleverna i åk 3 jobbar med sina gymnasiearbeten
IT Design: Tretimmarsprojekt inom foto och speldesign
IT-programmet: Praktiska moment inom bland annat fiber- och datorteknik

Klockan 18 och 19 håller rektor Simon Ekdahl en allmän presentation om skolan.

Ikväll är det öppet hus på skolan! Välkommen hit för att prata med elever och lärare! Vi kommer att ha elever på plats som jobbar med uppgifter som är typiska för våra program.
Vi har öppet kl 17-20.
Välkommen!
...

22 hours ago

IT-Gymnasiet Örebro

Intresset för vår skola är stort, det märks både vid våra besök på grundskolor, på öppet hus och på efterfrågan att vara elev för en dag. Idag hoppas vi på att ta klivet upp över 600 följare här på FB också. ...

Intresset för vår skola är stort, det märks både vid våra besök på grundskolor, på öppet hus och på efterfrågan att vara elev för en dag. Idag hoppas vi på att ta klivet upp över 600 följare här på FB också.

Idag är vi på Kumlaby skola och informerar om vår skola! Zarah och Gustav representerar föredömligt! ...

Idag är vi på Kumlaby skola och informerar om vår skola! Zarah och Gustav representerar föredömligt!

På vårt IT Teknik lär du dig både klassisk och modern teknik och väljer att fördjupa dig inom naturvetenskap eller programmering. Du får chansen att testa nya idéer med hjälp av teknik. Kom på öppet hus på onsdag 22 nov kl 17-20 och ta reda på mer!
youtu.be/QuLXZhkvl5MTeknikprogrammet med inriktning information och medieteknik är en bred och modern IT- och teknisk utbildning som omfattar de klassiska teknik- och naturveten...
...

Video image

 

Comment on Facebook

Load more