Elev för en dag

Elev för en dag – IT-Gymnasiet i Örebro – kom och besök och ta del av vårt erbjudande för dig att prova på en skoldag på IT-Gymnasiet i Örebro. Då får du uppleva skolan under en vanlig skoldag. Vi har tre olika program med olika innehåll: IT-Design där du får intryck av digitala medier såsom film, spel och foto, IT-Teknik där du får se vad framtidens digitala systemvetare och naturvetare lär sig, och IT-Programmet som är en yrkesförberedande utbildning där dator- och nätverkstekniker studerar. Du följer alltså med en klass och får chansen att prova delar av det vi gör.

Vi har olika besöksdagar för våra tre program:

IT-programmet (EEDAT): måndagar

IT Design (ESEST): torsdagar

IT Teknik (TEINF): tisdagar och fredagar

Kontakta din SYV och säg att du vill testa att gå hos oss en dag. Din SYV bokar sedan in ett besök här hos oss på IT-Gymnasiet i Örebro. Du behöver inte ha med dig något särskilt vid besöket.

UNDER SJÄLVA BESÖKET

Ring på porttelefonen/bli insläppt
Gå upp för trapporna till expeditionen
Ta kontakt med vår administratör/vänta
Du blir sedan ledd till ett klassrum där du blir omhändertagen av en lärare som ger dig uppgifter, eller saker att göra, så att du får prova på, på riktigt.

SYFTET MED ELEV FÖR EN DAG

Är att du under en hel- eller halvdag får känna på hur det är att gå som elev hos oss. Du följer med en klass och deltar i den pågående undervisningen. Detta för att du ska få en god uppfattning om hur det ser ut på skolan och för att du ska få träffa dina framtida lärare. Vi ser till att du blir väl omhändertagen och du får äta lunch här.