We love ideas

Det var effekterna som lyfte den senaste Star Wars, hemligheten bakom Candy Crush är användarupplevelsen och, handen på hjärtat – skulle du inte kunna göra I-phones gränssnitt bättre om du bara fick chansen? Det spelar ingen roll om du har världens bästa idé – har du inte de rätta verktygen att kommunicera kommer den stanna i byrålådan.

På estetiska programmet med inriktning estetik och media i Stockholm utvecklar du din förmåga att nå fram digitalt. Det innebär att du kommer utforska den senaste mjukvaran, lära dig att bygga storyboard och att hitta balansen mellan funktion och form – bland annat.

Vi älskar IT och vi vet hur stark den digitala kraften är. Därför är det självklart för oss att hela tiden diskutera och reflektera kring det vi gör i klassrummet. Under dina år hos oss kommer ljud, bild och berättande stå i centrum. Alla projekt, varje rad kod du skriver, varje foto du tar och alla filmer du gör kommer bli en del av din portfolio.

Projekten kan du använda när du söker jobb och andra utbildningar, men den är inte din enda biljett vidare, på IT Design får du också högskolebehörighet. För vi vill att du ska ha många sätt att nå dit du vill!