Rektorn har ordet

Jag har förmånen att vara rektor för IT-Gymnasiet Sundbyberg, Sveriges första fristående gymnasieskola med fokus på IT. I två decennier har IT-Gymnasiet Sundbyberg utbildat ungdomar med syfte att förbereda dem för en framtid i snabb och ständig utveckling. Vi arbetar med den senaste mjuk- och hårdvaran inom allt från programmering och nätverksteknik till animation och medieproduktion.

Som rektor är jag stolt över att kunna välkomna eleverna till en trygg skola med god stämning och undervisning av mycket hög kvalitet. Skolans personal är engagerade, kunniga och vi arbetar tillsammans för våra elevers bästa.

Vår utbildningsfilosofi handlar i grund och botten om mod. Vi vill ge dig modet att gå din egen väg och att våga lyckas. Med världen som arbetsplats, kreativitet som huvudämne och IT som verktyg kan du och dina klasskamrater växa som människor och bli precis vad ni vill.