Öppet hus

Välkommen till oss på öppet hus!  Vi kommer att ha fyra tillfällen då du har möjlighet att besöka oss. Klicka vidare för att se aktuella datum och tider.

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Västerås

IT-Gymnasiet Västerås

”Skolan med gott om plats för både estetiska och tekniska program i en spännande mix!”
IT-Gymnasiet i Västerås är en skola i fräsch och ljus miljö, nära kommunikationer och näringsliv. Skolan erbjuder fyra program där IT är den röda tråden. Vilken kunskap behöver du för att skapa din version av framtiden?

Information och kommunikation står i fokus hos IT-Gymnasiet. Närhet och öppna dörrar är något som karaktäriserar skolan, menar rektor. – Eleverna uppskattar att de kan vara som de är. Här ser vi alla som individer. Vi vill ge dem som går hos oss modet att gå sin egen väg och att våga lyckas.
För oss och förmodligen för dig är kvalitét och elevinflytande viktigt liksom Academedias elevgaranti och med det hälsar vi dig välkommen som elev till IT-Gymnasiet Västerås.

Aktuellt

Skolbesök

Under de kommande veckorna ska vi göra en del skolbesök. Kanske kommer vi till just DIN skola.

 

Kristiansborgsskolan tisdagen den 21/11

Viksängsskolan tisdagen den 28/11

Nybyggeskolan 8/12

Tillbergaskolan 19/12

 

 

 

 

 

 

 

Du är när som helst välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

 

 

Foto; Daniel Andersson

 

I veckan har vi övat språkriktighet på svenskan. En av uppgifterna var att göra sin egen kahoot som vi andra fick köra. Det man ska lära andra måste man själv kunna, en bra övning med andra ord. Ingen panik, det är bara lite grammatik! 🤩 ...

I veckan har vi övat språkriktighet på svenskan. En av uppgifterna var att göra sin egen kahoot som vi andra fick köra. Det man ska lära andra måste man själv kunna, en bra övning med andra ord. Ingen panik, det är bara lite grammatik! 🤩

4 days ago

IT-Gymnasiet Västerås

Idag är det öppet hus. Varför är inte DU här? ...

Imorgon, lördag, har vi öppet hus mellan kl 13 och 15. Kom förbi och kika på våra fina lokaler, känn på atmosfären och ställ dina frågor till våra lärare. Varmt välkomna! ...

Imorgon, lördag, har vi öppet hus mellan kl 13 och 15. Kom förbi och kika på våra fina lokaler, känn på atmosfären och ställ dina frågor till våra lärare. Varmt välkomna!

Idag har vi mössutprovning för våra kommande studenter. Tänk vad tiden går fort när man har roligt, snart är det dags. ...

View on Facebook

6 days ago

IT-Gymnasiet Västerås

Casper leker med ritplattan och kolla hur magiskt resultatet blir. Wow! ...

Casper leker med ritplattan och kolla hur magiskt resultatet blir. Wow!Image attachmentImage attachment
Load more