Öppet hus

Klicka vidare för att se tiderna för våra öppna hus! Vi kommer att erbjuda fyra stycken tillfällen då ni kan komma och besöka skolan. Ni ges möjlighet att ställa frågor till lärare och elever, se lokalerna med vår nya makerspace samt lära er mer om vår satsning på e-sport. Varmt välkomna!

Datum för öppet hus;

Gå till öppet hus

Elev för en dag

Vill du veta mer om hur det är att gå på vår skola? Då kan du boka ett besök, så får du prova på att vara elev för en dag.

Under ditt besök här så får du träffa elever och lärare, gå på lektioner och uppleva hur det är att gå på vår skola.

Gå till elev för en dag

Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli en av oss på ITG? Gör en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälan
IT-Gymnasiet i Västerås

IT-Gymnasiet Västerås

”Skolan med gott om plats för både estetiska och tekniska program i en spännande mix!”
IT-Gymnasiet i Västerås är en skola i fräsch och ljus miljö, nära kommunikationer och näringsliv. Skolan erbjuder fyra program där IT är den röda tråden. Vilken kunskap behöver du för att skapa din version av framtiden?

Information och kommunikation står i fokus hos IT-Gymnasiet. Närhet och öppna dörrar är något som karaktäriserar skolan, menar rektor. – Eleverna uppskattar att de kan vara som de är. Här ser vi alla som individer. Vi vill ge dem som går hos oss modet att gå sin egen väg och att våga lyckas.
För oss och förmodligen för dig är kvalitét och elevinflytande viktigt liksom Academedias elevgaranti och med det hälsar vi dig välkommen som elev till IT-Gymnasiet Västerås.

Aktuellt

Nu är det semester och sommarlov för de flesta av oss och då brukar det finnas tid för reflektion. Här kommer några frågor du kan ställa till dig själv;

Utav allt du gjort under terminen/läsåret, vad är du mest stolt eller nöjd över?

Hur gjorde du för att lyckas med det?

När du slutar nästa läsår, vad vill du vara stolt över att ha lyckats med då?

Ha en skön sommar! Kram från alla oss i personalen

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.